Wij vieren onze eerste verjaardag

Vandaag is het precies 1 jaar geleden dat we gestart zijn met Nuyttens Services en dat willen we vieren. Het was een jaar vol leuke uitdagingen, de weg nog wat zoeken, leuke opdrachten, veel bijleren, …

Zoals sommigen al vernomen hebben zullen we onze activiteiten dan ook uitbreiden met “Technics by Nuyttens Services”.

Het uitgangspunt bij de opstart van Nuyttens Services was diensten aan te bieden terwijl we doen wat we graag doen en door te doen wat we goed doen. En met deze aanpak gaan we verder natuurlijk.

Fotografie, video, marketing, webdesign,… het zijn allemaal passies en hobby’s. Deze bieden we dan ook aan met Nuyttens Services en we blijven deze natuurlijk in de toekomst ook verder aanbieden (met uitbreiding van oa dronevluchten voor foto/video/inspectie).

Maar 1 passie was nog niet aanwezig onder de noemer Nuyttens Services en staat iets verder van onze andere activiteiten. Vandaar dat we een aparte website en Facebook pagina hieromtrent gemaakt hebben onder de noemer “Technics by Nuyttens Services”.

Met “Technics by Nuyttens Services” bieden wij camerabewaking en cameramonitoring aan. U kan bij ons terecht voor advies, verkoop, ondersteuning, installatie, dienst-na-verkoop,… Wij helpen ook graag doe-het-zelvers op weg.
Wij hebben ondertussen 19j ervaring in deze sector en wij hebben onze vergunning als onderneming voor camerasystemen van de Federale Overheidsdienst Binnenlandse Zaken dan ook op zak. Dit is trouwens verplicht voor elk bedrijf dat camerabewakingssystemen plaatst.

Interesse ? Neem vrijblijvend contact op.

www.nuyttensservices.be
www.technics.nuyttensservices.be

Groetjes,
Youri