Referenties

Enkele van onze klanten

Stagobel Electro is exclusief invoerder voor de Belgische markt van gerenommeerde Belgische en buitenlandse elektrische installatiematerialen. In deze sector heeft Stagobel Electro reeds meer dan 40 jaar naam en faam voor vernieuwende oplossingen, betrouwbare duurzaamheid en kwaliteit.

Image
Stagobel
Image
Café Légumes

‘Café Légumes’ is een succesvolle samenwerking tussen Machteld en Veroniek, 2 creatieve en ervaren coaches met een gezamenlijke passie voor groenten.
Onder het motto ‘Eat good, feel good’ bundelen ze hun kennis en skills om groentjes de populariteit te geven die ze verdienen.
In het najaar van 2018 hebben ze een pop-up-lunchbar gedurende 50 dagen opengehouden in Zwevegem. Er komen nog leuke plannen in de toekomst.

EenvoudigGezond is een therapeutische praktijk in Zwevegem. Men werkt er volgens het S.A.I.N.-concept: een totale behandeling, stap voor stap, adem na adem, hap na hap.

Een behandeling gericht op persoonlijk herstel, op een natuurlijke wijze, maar gestoeld op wetenschappelijk onderzoek vormen de basis.

Naast de praktijk is er ook een Bio-groentewinkel. Door rechtstreekse verkoop kunnen ze biologische groenten aan interessante prijs aanbieden en slagen ze er als landbouwers ook in om rendabel te produceren - de zogenaamde kortste-keten of de meest duurzame manier van productie-consumptie.
Image
Eenvoudig Gezond
Image
B&B Ovaertine

Ovaertine is een landelijke B&B op een actief tuinbouwbedrijf in het Zuid-West-Vlaamse Zwevegem nabij 
Kortrijk.
Dit charmant gastenverblijf is een ideaal vertrekpunt voor verkenning van de Leiestreek, maar ook ter plaatse kunt u door het exclusieve uitzicht en de nostalgische stilte ontstressen en tot rust komen (label toegekend 'unieke ligging op het platteland'). 

In Ovaertine proeft u de natuur, want u kunt er bijna letterlijk eten en slapen op het platteland: artisanale appelsap, huisgemaakte confituren, groentjes uit de moestuin, de lekkerste bloemkool met liefde bereid... kortom de natuur op je bord, lekker en gezond.

RAS Technology Group biedt particulieren, bedrijven en openbare instellingen oplossingen aan waarmee zij kostbare goederen en eigendommen, maar ook bezoekers, klanten, medewerkers en/of dierbaren… zo goed mogelijk kunnen beschermen. Dat doen ze met professionele beveiligingsproducten en een persoonlijke service.
RAS Technology Group verdeelt technologische beveiligingsoplossingen naar professionele installateurs in
België, Luxemburg en Frankrijk.

De Ras Technology Group bestaat uit 3 bedrijven. RAS Security is gevestigd in Kortrijk, op een steenworp van de Frans-Belgische grens. Universal.Technologies is centraal gelegen in Waver, op een twintigtal kilometers
van Brussel, terwijl Universys France gevestigd is in Cergy-Pontoise.

Image
RAS Technology Group
Image
WZC Marialove Heestert

Het landelijk gelegen woonzorgcentrum zet zijn deuren open voor iedereen met een zorgvraag.

Woonzorgcentrum Marialove beschikt over 218 woongelegenheden waarvan 5 kamers bestemd zijn voor kortverblijf. De voorziening is te bereiken met het openbaar vervoer en er is een ruime parkeergelegenheid. 

De RAS Technology Group biedt ook hun eigen merk aan: Sefica. Een exclusief gamma elektronisch beveiligingsmateriaal met opmerkelijk design. Belgische kwaliteit voor een voordelige prijs.
Speciaal ontwikkeld met het oog op duurzaamheid en bruikbaar binnen de toekomstige circulaire economie.

Image
Sefica
Image
Franky's gitaarlessen

Bij Franky's gitaarlessen in Deerlijk kunt u individuele gitaarlessen volgen vanaf 10 tot 100 jaar - notenleer is geen must.
Van klassiek, tot rock, blues en metal.
Zowel voor beginners als gevorderden.

Je woning of bedrijf beveiligen? Vertrouw op de ervaring en knowhow van een Security expert: je garantie voor een betrouwbaar beveiligingssysteem op maat van je behoeften, een professionele installatie en een uitstekende service. Security Expert is een initiatief van RAS bvba.

Image
Security Expert