SORA – Specific Operations Risk Assessment en EU wetgeving drones

Op 1 juli wordt de Europese drone wetgeving van kracht. Dit betekent opnieuw bijscholen om aan de EU regels te voldoen.

Gisteren heeft Noordzeedrones ons de EU wetgeving uitgelegd en leerden we risico analyses uitvoeren volgens SORA (Specific Operations Risk Assessment) die verplicht wordt te gebruiken in de EU wetgeving.

Vergunning camerasystemen voor Nuyttens Services B.V.

Nuyttens Services is in 2018 gestart als éénmanszaak. In december 2019 hebben we beslist om over te gaan naar een vennootschapvorm (Nuyttens Services B.V.) Zowel de éénmanszaak als de vennootschap bleven tot op vandaag naast elkaar bestaan omdat de vergunning als onderneming voor camerasystemen actief was op de éénmanszaak. Voor de vennootschap moesten we een nieuwe vergunning aanvragen wat we dan ook onmiddellijk na de opstart gedaan hebben.

Gisteren hebben we onze vergunning als onderneming voor camerasystemen mogen ontvangen van de Federale Overheidsdienst Binnenlandse Zaken voor Nuyttens Services B.V. Joepie 🙂

Weetje tussendoor: Nuyttens Services B.V. is een Belgisch bedrijf. Sommige mensen denken dat het een Nederlands bedrijf is omdat het een B.V. is. Maar sinds 1 mei 2019 is de nieuwe vennootschapswet van kracht in België. Sinds die datum kan je geen BVBA meer opstarten, maar is deze vervangen door de B.V. Ook bestaande BVBA’s zullen B.V.’s worden in de toekomst.

Vanaf nu zullen alle nieuwe en komende opdrachten via de vennootschap gefactureerd worden.

Wist u trouwens dat elk bedrijf dat conceptie, installatie, onderhoud en/of herstellingen uitvoert aan camerasystemen die ingezet worden voor bewaking, wettelijk over een vergunning als onderneming voor camerasystemen moeten beschikken? Bij twijfel, vraag ernaar.

Foto’s Mind and Health voor folder, sociale media, …

Mind and Health deed beroep op onze diensten om foto’s te laten nemen van de praktijkruimte in Deerlijk. Daarnaast maakten we een flyer om de opendeurdag op 29/02 in Deerlijk in de kijker te zetten.

U kan bij Mind and Health terecht voor gezondheidscoaching, voetreflexologie en massage. Mind and Health heeft een praktijkruimte in Deerlijk en in Oostende.

Ook nood aan foto’s voor uw bedrijf ? Contacteer ons vrijblijvend !

Wij leveren ook banners, vlaggen, drukwerk,…

Café Légumes uit Zwevegem vertrouwde hun bestelling van hun banner toe aan ons. U kan er niet naast kijken op de gevel van Intratuin te Zwevegem waar Café Légumes actief is.

Café Légumes is een succesvolle samenwerking tussen Machteld, Veroniek en Marieke.
Drie creatieve, gedreven en ervaren coaches die een gezamenlijke passie delen voor groenten, 
bij voorkeur van biologische oorsprong, lokaal en duurzaam geteeld. 
Onder het motto ‘Eat good, feel good’ bundelen ze hun kennis en skills om groentjes de populariteit te geven die ze verdienen.
Aantonen dat groentjes eenvoudig lekker en veelzijdig kunnen zijn is hun missie!

Meer weten over Café Légumes ? Bekijk hun website op www.cafelegumes.wordpress.com

Nuyttens Services – nieuwe logo’s en nieuwe huisstijl

Wij hebben voor Nuyttens Services een nieuwe logo ontworpen. We hebben eveneens van de gelegenheid gebruik gemaakt om meerdere afgeleiden uit te werken van het logo. Zo hebben we passende logo’s voor briefwisseling, website, voor reclame op voertuigen, voor reclame in magazines, …

Voor onze activiteit betreffende camerabewaking hebben we een aparte website ontwikkeld nl; www.technics.nuyttensservices.be

Wij zijn vergund voor camerasystemen door het ministerie van Binnenlandse Zaken.

www.nuyttensservices.be
www.technics.nuyttensservices.be

Praatnamiddag met Tony Servi

Gisteren 19/10 waren we te gast in Zwevegem op de praatnamiddag met Tony Servi, georganiseerd door Entertainment Events uit Zwevegem.

Het was weer een schot in de roos. Een gezellig samenzijn met een 50-tal fans en in een 2-tal uur loodste de gastheer “verslaggever Bart” ons door de carrière van Tony Servi.

Website voor EenvoudigGezond

Hypnosepraktijk en therapie

Machteld van EenvoudigGezond uit Zwevegem klopte een tijdje geleden aan bij Nuyttens Services om haar bij te staan met opmaken van een nieuwe website waarbij mensen ondere andere snel en eenvoudig een afspraak kunnen inplannen.

Machteld put uit meer dan 20 jaar ervaring als ergotherapeut in de geestelijke gezondheidszorg, waarin ze op diverse vlakken actief was. Sinds 5 jaar is ze zelfstandig therapeut en mental coach en ze breidde haar kennis uit met verschillende opleidingen en workshops, zoals orthomoleculaire therapie, hypnotherapie, NLP en oplossingsgerichte therapie.

Ze is zich de laatste jaren meer en meer gaan toeleggen op mogelijke problemen zoals uitputting, stress, zelfvertrouwen en zelfbeeld, perfectionisme, angsten, traumaverwerking,…

Voor haar is het opbouwen van een goede vertrouwensrelatie met de cliënt heel belangrijk.

Bekijk gerust de website op www.eenvoudiggezond.be