Praatnamiddag met Tony Servi

Gisteren 19/10 waren we te gast in Zwevegem op de praatnamiddag met Tony Servi, georganiseerd door Entertainment Events uit Zwevegem.

Het was weer een schot in de roos. Een gezellig samenzijn met een 50-tal fans en in een 2-tal uur loodste de gastheer “verslaggever Bart” ons door de carrière van Tony Servi.

Website voor EenvoudigGezond

Hypnosepraktijk en therapie

Machteld van EenvoudigGezond uit Zwevegem klopte een tijdje geleden aan bij Nuyttens Services om haar bij te staan met opmaken van een nieuwe website waarbij mensen ondere andere snel en eenvoudig een afspraak kunnen inplannen.

Machteld put uit meer dan 20 jaar ervaring als ergotherapeut in de geestelijke gezondheidszorg, waarin ze op diverse vlakken actief was. Sinds 5 jaar is ze zelfstandig therapeut en mental coach en ze breidde haar kennis uit met verschillende opleidingen en workshops, zoals orthomoleculaire therapie, hypnotherapie, NLP en oplossingsgerichte therapie.

Ze is zich de laatste jaren meer en meer gaan toeleggen op mogelijke problemen zoals uitputting, stress, zelfvertrouwen en zelfbeeld, perfectionisme, angsten, traumaverwerking,…

Voor haar is het opbouwen van een goede vertrouwensrelatie met de cliënt heel belangrijk.

Bekijk gerust de website op www.eenvoudiggezond.be

Wij vieren onze eerste verjaardag

Vandaag is het precies 1 jaar geleden dat we gestart zijn met Nuyttens Services en dat willen we vieren. Het was een jaar vol leuke uitdagingen, de weg nog wat zoeken, leuke opdrachten, veel bijleren, …

Zoals sommigen al vernomen hebben zullen we onze activiteiten dan ook uitbreiden met “Technics by Nuyttens Services”.

Het uitgangspunt bij de opstart van Nuyttens Services was diensten aan te bieden terwijl we doen wat we graag doen en door te doen wat we goed doen. En met deze aanpak gaan we verder natuurlijk.

Fotografie, video, marketing, webdesign,… het zijn allemaal passies en hobby’s. Deze bieden we dan ook aan met Nuyttens Services en we blijven deze natuurlijk in de toekomst ook verder aanbieden (met uitbreiding van oa dronevluchten voor foto/video/inspectie).

Maar 1 passie was nog niet aanwezig onder de noemer Nuyttens Services en staat iets verder van onze andere activiteiten. Vandaar dat we een aparte website en Facebook pagina hieromtrent gemaakt hebben onder de noemer “Technics by Nuyttens Services”.

Met “Technics by Nuyttens Services” bieden wij camerabewaking en cameramonitoring aan. U kan bij ons terecht voor advies, verkoop, ondersteuning, installatie, dienst-na-verkoop,… Wij helpen ook graag doe-het-zelvers op weg.
Wij hebben ondertussen 19j ervaring in deze sector en wij hebben onze vergunning als onderneming voor camerasystemen van de Federale Overheidsdienst Binnenlandse Zaken dan ook op zak. Dit is trouwens verplicht voor elk bedrijf dat camerabewakingssystemen plaatst.

Interesse ? Neem vrijblijvend contact op.

www.nuyttensservices.be
www.technics.nuyttensservices.be

Groetjes,
Youri

Website voor Mind and Health

Mind and Health koos voor Nuyttens Services om hen bij te staan bij het opmaken van de website. Deze website kan de klant volledig zelf beheren, teksten aanpassen, teksten en foto’s toevoegen, ….

Mind and Health is nieuw sinds september en heeft een praktijk in Deerlijk en in Oostende. Je kan er terecht voor gezondheidscoaching, voetreflexologie en massage.

Je kan ook kennis maken met Mind and Health tijdens de D-Beurs op 22/09 in Deerlijk. Zie voor meer info www.mindandhealth.be

Ook op zoek naar een helpende hand voor je (nieuwe) website ? Laat ons dan even samen de mogelijkheden overlopen.

www.mindandhealth.be

Vergunning als onderneming voor camerasystemen

Wij hebben onlangs onze vergunning als onderneming voor camerasystemen ontvangen van de Federale Overheidsdienst Binnenlandse Zaken.

Elk bedrijf dat conceptie, installatie, onderhoud en/of herstellingen uitvoert aan camerasystemen die ingezet worden voor bewaking moeten wettelijk over een vergunning als onderneming voor camerasystemen beschikken. Deze wordt toegekend door de Federale Overheidsdienst Binnenlandse Zaken.

Binnenkort meer info.

Nuyttens Services op D-beurs in Deerlijk – 22/09

Jullie zijn allemaal welkom op onze stand op de D-BEURS in Deerlijk op 22/09. Gratis inkom vanaf 10u tot 18u30.

Meer gegevens op de bijgevoegde foto !

Daar kunt u kennis maken met onze diensten en wie weet hebben we wel nog iets nieuws te verkondigen ook 😉

Ook mijn zus en schoonbroer zullen er een stand hebben. Mijn zus start in september met Mind and Health met een vestiging in Deerlijk en Oostende. Zij zal zich toespitsen op gezondheidscoaching, voetreflexologie en massage. Zie www.mindandhealth.be (en ja deze website is er gekomen met ondersteuning van Nuyttens Services)
Bij mijn schoonbroer Franky kan je terecht voor wie gitaar wil leren spelen (voorkennis of kennis van notenleer is absoluut niet nodig).

#ondernemenzitblijkbaarinhetbloed #lotsoffunbeingindependent

Tot dan ?
Groetjes,
Youri en Tine

Geslaagd voor Examen Algemene Luchtvaartkennis

Met trots kan ik meedelen dat ik na 32 uur theorieles en héél véél blokken aan het zwembad op reis, ik vandaag geslaagd ben voor het examen “Algemene luchtvaartkennis” bij de Federale Overheidsdienst Mobiliteit en Vervoer in het kader van mijn droneopleiding klasse I.

Het examen test de kennis van:
-Human Performances
-Meteorology
-Airlaw
-Communication

Nu nog enkele praktijklessen en dan nog praktijkexamen en we kunnen de lucht in.

Toch ook een dankwoordje aan de lesgevers van Noordzeedrones die hun kennis met passie doorgeven aan ons in de theorielessen.