Wij leveren ook banners, vlaggen, drukwerk,…

Café Légumes uit Zwevegem vertrouwde hun bestelling van hun banner toe aan ons. U kan er niet naast kijken op de gevel van Intratuin te Zwevegem waar Café Légumes actief is.

Café Légumes is een succesvolle samenwerking tussen Machteld, Veroniek en Marieke.
Drie creatieve, gedreven en ervaren coaches die een gezamenlijke passie delen voor groenten, 
bij voorkeur van biologische oorsprong, lokaal en duurzaam geteeld. 
Onder het motto ‘Eat good, feel good’ bundelen ze hun kennis en skills om groentjes de populariteit te geven die ze verdienen.
Aantonen dat groentjes eenvoudig lekker en veelzijdig kunnen zijn is hun missie!

Meer weten over Café Légumes ? Bekijk hun website op www.cafelegumes.wordpress.com

Nuyttens Services – nieuwe logo’s en nieuwe huisstijl

Wij hebben voor Nuyttens Services een nieuwe logo ontworpen. We hebben eveneens van de gelegenheid gebruik gemaakt om meerdere afgeleiden uit te werken van het logo. Zo hebben we passende logo’s voor briefwisseling, website, voor reclame op voertuigen, voor reclame in magazines, …

Voor onze activiteit betreffende camerabewaking hebben we een aparte website ontwikkeld nl; www.technics.nuyttensservices.be

Wijn zijn vergund voor camerasystemen door het ministerie van Binnenlandse Zaken.

www.nuyttensservices.be
www.technics.nuyttensservices.be

Praatnamiddag met Tony Servi

Gisteren 19/10 waren we te gast in Zwevegem op de praatnamiddag met Tony Servi, georganiseerd door Entertainment Events uit Zwevegem.

Het was weer een schot in de roos. Een gezellig samenzijn met een 50-tal fans en in een 2-tal uur loodste de gastheer “verslaggever Bart” ons door de carrière van Tony Servi.

Website voor EenvoudigGezond

Hypnosepraktijk en therapie

Machteld van EenvoudigGezond uit Zwevegem klopte een tijdje geleden aan bij Nuyttens Services om haar bij te staan met opmaken van een nieuwe website waarbij mensen ondere andere snel en eenvoudig een afspraak kunnen inplannen.

Machteld put uit meer dan 20 jaar ervaring als ergotherapeut in de geestelijke gezondheidszorg, waarin ze op diverse vlakken actief was. Sinds 5 jaar is ze zelfstandig therapeut en mental coach en ze breidde haar kennis uit met verschillende opleidingen en workshops, zoals orthomoleculaire therapie, hypnotherapie, NLP en oplossingsgerichte therapie.

Ze is zich de laatste jaren meer en meer gaan toeleggen op mogelijke problemen zoals uitputting, stress, zelfvertrouwen en zelfbeeld, perfectionisme, angsten, traumaverwerking,…

Voor haar is het opbouwen van een goede vertrouwensrelatie met de cliënt heel belangrijk.

Bekijk gerust de website op www.eenvoudiggezond.be

Wij vieren onze eerste verjaardag

Vandaag is het precies 1 jaar geleden dat we gestart zijn met Nuyttens Services en dat willen we vieren. Het was een jaar vol leuke uitdagingen, de weg nog wat zoeken, leuke opdrachten, veel bijleren, …

Zoals sommigen al vernomen hebben zullen we onze activiteiten dan ook uitbreiden met “Technics by Nuyttens Services”.

Het uitgangspunt bij de opstart van Nuyttens Services was diensten aan te bieden terwijl we doen wat we graag doen en door te doen wat we goed doen. En met deze aanpak gaan we verder natuurlijk.

Fotografie, video, marketing, webdesign,… het zijn allemaal passies en hobby’s. Deze bieden we dan ook aan met Nuyttens Services en we blijven deze natuurlijk in de toekomst ook verder aanbieden (met uitbreiding van oa dronevluchten voor foto/video/inspectie).

Maar 1 passie was nog niet aanwezig onder de noemer Nuyttens Services en staat iets verder van onze andere activiteiten. Vandaar dat we een aparte website en Facebook pagina hieromtrent gemaakt hebben onder de noemer “Technics by Nuyttens Services”.

Met “Technics by Nuyttens Services” bieden wij camerabewaking en cameramonitoring aan. U kan bij ons terecht voor advies, verkoop, ondersteuning, installatie, dienst-na-verkoop,… Wij helpen ook graag doe-het-zelvers op weg.
Wij hebben ondertussen 19j ervaring in deze sector en wij hebben onze vergunning als onderneming voor camerasystemen van de Federale Overheidsdienst Binnenlandse Zaken dan ook op zak. Dit is trouwens verplicht voor elk bedrijf dat camerabewakingssystemen plaatst.

Interesse ? Neem vrijblijvend contact op.

www.nuyttensservices.be
www.technics.nuyttensservices.be

Groetjes,
Youri