Biograno ® kiest Nuyttens Services voor dronevluchten

BioGrano® is een open samenwerkingsverband van Belgische familiale en biologische akkerbouwers voor de teelt, de verwerking en de verkoop van granen, pseudogranen, zaden en peulvruchten. Deze samenwerking laat toe om een breed, constant en kwalitatief aanbod van Belgische korrelvormige landbouwproducten zoals granen (tarwe, spelt, haver, emmer, …), pseudogranen (quinoa, boekweit, …), zaden (lijnzaad, …) en peulvruchten (linzen, erwten, bonen, lupinen, …) te telen en aan te bieden.
Meer weten over Biograno® ? Neem dan een kijkje op hun website www.biograno.be

Nuyttens Services mocht reeds enkele drone vluchten uitvoeren om video content te verzamelen voor het maken van een promo- en kennismakingsfilmpje omtrent Biograno®. Daarnaast geven wij Biograno® ook de nodige ondersteuning als ze vragen hebben omtrent de opmaak en invulling van hun website.

Ook nood aan leuke en imposante drone videobeelden (wij beschikken over een vlieglicentie klasse 1A voor drones) vanuit de lucht in 4K resolutie? Neem dan vrijblijvend contact op met Nuyttens Services uit Zwevegem op www.nuyttensservices.be

Logo Nuyttens Services BV Zwevegem
Nuyttens Services | It’s all about the perfect picture